نوع خبر

دکتر میرزاده: تاریخ، پژواک ندای حق طلبی و یک عمر مبارزه مخلصانه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مسیر حق و عدالت را هرگز از یاد نخواهد برد

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امنا و موسس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی به نقل از خبرگزاری آنا، متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

یَآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلَی‏ رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبَادِی وَادْخُلِی جَنَّتِی‏

مجاهد نستوه، اسطوره پایداری بر کلمه حق، یار دیرین امام و رهبری و بنیانگذار شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی ( قدس الله نفسه الزکیه) به ملکوت اعلی پیوست.
اینجانب این ضایعه بزرگ و مصیبت عظیم و ثلمه جبران ناپذیر را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری، همسر مکرمه، فرزندان و بیت معزز و معظم ایشان، جامعه بزرگ روحانیت، مردم شریف ایران و به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که در سوگ پدر معنوی خود نشسته است تسلیت و تعزیت عرض می کنم.
تاریخ، پژواک ندای حق طلبی و یک عمر مبارزه مخلصانه ایشان در مسیر حق و عدالت را هرگز از یاد نخواهد برد .
بی شک نام بلند این شخصیت جهانی و کم نظیر در دوران معاصر بر تارک تاریخ پر افتخار ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران چون ستاره ای تابناک در کنار نام شهدا و امام شهدا و بزرگانی چون امیر کبیر خواهد درخشید.
کارنامه درخشان ایشان در تمام مبارزات قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی، فرماندهی شجاعانه دفاع مقدس، و سهم ایشان در مدیریت مدبرانه نظام جمهوری اسلامی ایران در سنگرهای ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، ریاست مجلس خبرگان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام ذخیره صالحه ای برای علو درجات این رادمرد بزرگ خواهد بود.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»

دوشنبه 20 دى 1395  8:47

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 7 اسفند 1395  20:55:42